Η Ιστορία μας

Η Trade Solutions Platinum δημιουργήθηκε το 2017 από ανθρώπους με αγάπη για τον καφέ και με εμπειρία δεκαετιών στην εμπορία και αντιπροσώπευση, τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην εγχώρια αγορά, προκειμένου να εισαγάγει στην Ελληνική αγορά τα καταξιωμένα προϊόντα δύο οίκων με μακρόχρονη ιστορία στον χώρο του καφέ, αυτά των DEL και KAMO. Η ταυτόχρονη συνεργασία με δύο οίκους αποτέλεσε στρατηγική επιλογή της Platinum, προκειμένου να μπορεί να προσφέρει στην πελατεία της μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που να συμπληρώνει τις διαφορετικές «σχολές» espresso και να καλύπτει και το πιο απαιτητικό γούστο.

Η Πορτογαλική εταιρεία DELTA CAFES ιδρύθηκε το 1961 από τον Manuel Rui Azinhais Nabeiro, έναν λάτρη του καφέ και δεινό επιχειρηματία, που κατόρθωσε να αναπτύξει έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην χώρα του, βασιζόμενος ισότιμα στην καινοτομία, στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και στην περιβαλλοντική προστασία. Η Delta είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία Ho.Re.Ca. της Ευρώπης στον χώρο του espresso, με τζίρο που υπερβαίνει τα €300 εκ. ετησίως. Έχει 60.000 πελάτες και παρουσία σε 5 ηπείρους, την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία και την Αφρική, με ημερήσια παραγωγή 160 τόνων καφέ. Είναι πιστοποιημένη με συστήματα Ποιότητας NP29002, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001, και Διεθνούς Προτύπου Αξιολόγησης Επιχειρηματικής Κοινωνικής Ευθύνης SA8000.

Στην ιταλική ψυχή προσθέσαμε την τέχνη του να φτιάχνουμε καλό καφέ και δημιουργήσαμε μια μάρκα γεμάτη γοητεία, λεπτότητα και κομψότητα, όπου το όνομα Bellissimo έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Με πηγή έμπνευσης την ζωντάνια της ιταλικής ζωής, όπου το παρελθόν τέμνεται με το παρόν, όπου η ιστορία του καθενός αποτελεί μέρος της ιστορίας όλων και όπου οι καλύτερες γεύσεις αποτελούν πάντα αιτία εορτασμού, το Bellissimo προσφέρει την ομορφιά του καλύτερου καφέ σε κάθε φλιτζάνι.Το μαύρο και τα άσπρο είναι τα κύρια χρώματα, τα οποία συμπληρώνονται από μια παλέτα ζωντανών χρωμάτων που δίνουν στο όνομα Bellissimo την αναμενόμενη χαρά και δυναμισμό.

Σήμερα, όπως και στο παρελθόν, η Projeko, η εταιρία των αδελφών Rubino, που εξειδικεύεται στην παραγωγή και την εμπορία χαρμανιών espresso με το σήμα Caffé Kamo, βασίζεται στην αυθεντική και βαθιά αγάπη τους για τη δουλειά τους. Έτσι, οι καλύτερες ποικιλίες καφέ επιλέγονται στις χώρες προέλευσης τους, και καβουρδίζονται, αναμιγνύονται και παρασκευάζονται για να προσφέρουν στον καταναλωτή ένα μοναδικό και απαράμιλλο espresso. Χάρη στην εμπειρία της οικογένειας αυτής, ο Caffé Kamo espresso αναγνωρίζεται ως ο φυσικός εκφραστής της παράδοσης του καφέ στη Νάπολη.

Η ζωή μας χρειάζεται αλλαγές.
Μία από αυτές είναι και ο καφές μας!