Τρόποι Πληρωμής

Μετά την αποστολή της παραγγελίας μέσω του e-shop μας, ο πελάτης λαμβάνει ένα μήνυμα εντός 24 ωρών για την δρομολόγηση της παραγγελίας του.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΤΤΙΚΗ

Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) σε περιοχές του Νομού Αττικής γίνονται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ. Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εντός Αττικής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Tα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Επίσης δίνεται η δυνατοτητα παραλαβής απο την έδρα της εταιρίας – Λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου 141, 19441, Κορωπί Αττικής.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) στις περιοχές εκτός Αττικής γίνονται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ. Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εκτός Αττικής είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις προϊόντων σε χώρες εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ Courier. Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εκτός Ελλάδας είναι 5-15 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν και καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αποστολές εντός Ελλάδας και ΜΟΝΟ υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής με κόστος 5 ευρώ.